2013. augusztus 13., kedd

A NIKE is elmehet a picsába!!!

Már elnézést a trágár kifejezésért, de hogy baszná meg a NIKE is ott ahol van!!!! Mert a világ 500 legnagyobb cége között ott van 24,1 milliárd dolláros bevétellel (5350200000000Ft 5350 milliárd Ft), meg vágja a jópofit a futóknak itt, meg telebassza pipával a fél Margitszigetet. De arra nem képes, hogy azt az 5-6 kúrva lyukat a pályán felbontsa, és alányomjon fél köbméter betont, majd visszaragassza valami normális ragasztóval vagy bitumennel. Pár százezres meló lenne, de lehet sokat is mondtam. Én nem a rekortánon futok, pont emiatt is, csak nagyon néha keveredek fel rá, de ma is kétszer majdnem kiment a bokám. Nesze neked maratonra készülés, több száz óra és kínlódás, évek, és több százezres befektetés. Csesszétek csak el a 10 meg 100 milliókat mindenféle szar reklámra meg kampányra, propagandára, futóversenyre, önajnározásra, de nehogy megcsináljátok hónapok óta Magyarország szinte egyetlen normális és legkedveltebb futópályályát ahol naponta 10000 köröket futnak! Just do it Nike!

Oda kéne figyelni a részletekre is, mert még a NIKE sem gyárt olyan futócipőt, ami a bokakifordulás ellen is véd a Margitszigeten!!!

Azt meg csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy egy normális cipőt sem tudtok gyártani, csak másodkategóriást.
Ennyi, jó éjt!

1 megjegyzés:

  1. Mi köze a NIKE-nak a margitszigeti futópályához? Nagyjából semmi. Illetve nem több, mint a Saucony-nak vagy az Adidasnak. A futóút, mint a sziget többi része is, önkormányzati "üzemeltetésű"! Ilyen erővel szidjuk a Mercedes-t is, hogy miért nem foltozza be Budapest kátyúit...
    De hogy ne csak keseregjünk egymás hülyeségein, jó hír, hogy tavasszal elkezdi a főváros a felújítást! Tessék örülni is kicsit! Az sokkal jobb, mint puffogni! (Sportorvos is ajánlotta) :-)

    VálaszTörlés