2013. július 10., szerda

Valami még hiányzik

Igen! És nem is kevés, hanem sok! Utolsó bejegyzés óta túl vagyok két félmaratonon, két Ultrabalatonon (még mindig 10 fős Colasos csapatban, innen köszi), és egy maratonon. Valamint kb. 2000 saját szórakoztatásomra lefutkározott kilométeren.
A második félmaratonon sikerült idén az áhított 1:45 alá kúszni (1:42:30), de sajna nem sikerült a másik nagy célt elérni, mégpedig a 4 órás maratont.
Keszthely idén bőkezű volt a napsütéssel és a meleggel, így a 30 fokos hőségben sikerült elérnem a határaimat. 30 km után többszörös belegyaloglás, végkimerültség szagú állapot, majdnem belső combizom görcs. Tehát nem éppen ideális állapot jellemezte második maratonom, hiába voltam túl egy komoly, januártól kezdődő félmaratonra, majd maratonra készülésen.
Ez van. A vége így 4:21:48 lett, meg egy végig vicsorgott utolsó 10,5 km. (a tavalyi 4:55:24-hez képest azért picit fejlődtem, na :), ez vigasztal, meg a kánikula)
De a cél nem változott. Ezért is jövök ismét a "képbe". Hátha a társadalmi nyomás is segít, és nem lógom el a dolgokat.
Az edzésterv kész. Keményebb, mint a tavaszi. 36 km-ig megy fel, picit gyorsabb tempóval. Nem bízom a véletlenre. Nincs mese, ha most nem, akkor soha :).
4 napos edzések, a végén 5:36-os kilométerekkel a hosszúkon a múltkori 5:40-esek helyett.
A Rotaryn márciusban már az egyik álom valóra vált, itt az idő november végén, Siófokon is kocogni egy megelégedést kiváltót a 3-4 fokban.
Ma irány a Balaton 5 napra (természetesen futócipő berakva) és utána kezdődik a 4 hónapos kemény edzés.
Majd jövök!
Páá

„Forget about past mistakes and focus your energy on the victories of tomorrow.” 
Grand Master Carlos Gracie Sr.
Ahol technikai okok miatt "csúsztam" meg 28sec-et, transzba is estem a célnál....:)
 1:42:30 nettó a fagyos Debrecenben :) 

Oxigén az mondom nem volt! :)

Vicsor annál több :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése